Home > Contractenrecht
contractenrecht in doetinchem

Contractenrecht specialist

Advies over contractenrecht in Doetinchem

Als arbeidsrecht advocaat zijn wij gespecialiseerd in het contractenrecht. Het contractenrecht is het deel van het recht dat over overeenkomsten gaat en houdt zich bezig met zaken als de duur en de beëindiging van overeenkomsten.

Het arbeidscontract is een belangrijke overeenkomst tussen werkgever en werknemer. Eén fout of onvolledigheid in het contract kan grote gevolgen hebben. Bent u het als werknemer niet eens met de inhoud van uw arbeidsovereenkomst? Of wilt u juist als werkgever weten wat er wel en niet in een dergelijk contract kan staan? Ons kantoor uit Doetinchem kan u hierin uitgebreid adviseren. Wij weten alles over het contractenrecht en kunnen u helpen om valkuilen te vermijden.

Belangrijke afspraken vastleggen

Het contractenrecht of ook wel overeenkomstenrecht genoemd, is belangrijk omdat er afspraken tussen ten minste twee partijen, natuurlijke personen of rechtspersonen, in worden vastgelegd. Het is dus zaak dat hier goed over wordt nagedacht en dat u hier de juiste hulp bij krijgt. Mochten er later problemen voorkomen binnen de relatie tussen de twee partijen, dan kan er altijd worden teruggevallen op de overeenkomst.

Wilt u meer informatie over het contractenrecht? Of wilt u direct een afspraak maken met onze specialisten in Doetinchem? Neem dan contact met ons op.

Menu Title