Home > Arbeidsconflict
arbeidsconflict doetinchem

Arbeidsconflict in Doetinchem?

Juridische hulp bij arbeidsconflict

Heeft u een arbeidsconflict met uw werkgever, collega of werknemer? Schakel dan juridische hulp in, want een conflict op de werkvloer kan verstrekkende gevolgen hebben.

Al 30 jaar kunt u rekenen op de deskundige hulp van ons advocatenkantoor in Doetinchem en omstreken. Velen komen op den duur een keer in aanraking met het arbeidsrecht. Dit recht omvat immers alle rechten en plichten voor zowel werkgevers als werknemers.

Wij werken voornamelijk met bedrijven binnen het MKB en ZZP’ers in de regio Doetinchem in allerlei verschillende bedrijfstakken: van de bouw tot gezondheidszorg, van zakelijke dienstverlening tot de landbouw. Ook particulieren kunnen een beroep doen op onze uitgebreide kennis binnen het arbeidsrecht. Wij informeren u graag over uw rechten en plichten bij een arbeidsconflict.

Wacht niet te lang

Heeft u een arbeidsconflict? Wacht nooit te lang voordat u hulp inschakelt, want als een dergelijk conflict escaleert kan dit grote gevolgen hebben. Wij helpen u bij problemen op de werkvloer, bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten of bij dreigend ontslag. Wilt u een afspraak maken op ons kantoor in Doetinchem? Bel vandaag nog via 0314 - 79 92 20. We staan u graag te woord.

Menu Title